Over Ratchaphruek

ratchaphruekflowerRatchaphruek

Ratchaphruek is één van de drie nationale symbolen van Thailand. De Thaise koning heeft ratchaphruek in 2001 tot nationaal symbool gemaakt. De kleur van de bloem is gelijk aan de geboortedag van de koning. Letterlijk vertaald is Ratchaphruek gouden regen. De boom met de trossen kleine gele bloemetjes.

maewMaew

Zorgen dat onze gasten goed verzorgd en fit zijn en blijven is mijn lust en mijn leven. We doen ook regelmatig cursussen om helemaal up to date te blijven, vooral op schoonheidsgebied blijven onze leveranciers hun producten steeds mooier ontwikkelen. Ik sta zelf heel enthousiast en positief in het leven, en ik probeer daar onze klanten ook elk bezoek wat van mee te geven. Het is heerlijk om een combinatie te kunnen bieden van massage en schoonheidsbehandeling, en te merken dat onze klanten elke keer terug blijven komen omdat het ze zo goed doet!

simiSimi

Hallo, mijn naam is Simi, gediplomeerd (2013 Sabaaydi) ontspannings-/sportmasseuse.

Ik wil graag onze gasten helpen om weer contact te maken met je lichaam, te luisteren naar wat je lichaam vertelt. Je word je bewuster van je lijf, je gevoelens, gedachten en van je spanningen.

Een massage is tijd voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een rustpunt. Naast de heerlijke massage, is het ook belangrijk om de juiste voeding en met regelmaat bewegen bezig te zijn.

Ik raakte geïnspireerd door de wetenschapelijke kijk op sport en voeding bij Menno Henselman en volgde de PT-cursus "Science to master your physique". Een mooie aanvulling om alles goed in balans te houden.

Contact

Markt 25
2631 ED  Nootdorp
Tel. 06 82 44 65 99
Tel. 06 15 90 00 14