Massage

Al onze masseuses zijn van Thaise oorsprong, en zijn niet alleen met een vriendelijke glimlach maar ook met een natuurlijk talent voor massage geboren. Onze massages worden met aandacht en in alle rust en privacy gegeven

GEEN erotische massage!!!

Thaise Olie Massage

Uw lichamelijke en geestelijke gezondheid wordt verbeterd doordat deze oliemassage de spieren helpt ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert.

Voetreflexmassage

De voeten zijn de spiegel van het lichaam. De drukpunten onder de voeten vertellen veel over u....
Zijn er klachten met lichamelijke, emotionele of geestelijke aspecten, dan vinden wij blokkades, en wij activeren dan het zelf-genezend vermogen van het lichaam door de drukpunten te masseren. Een bijzondere (natuurgeneeskundige therapie) waarvoor wij een gediplomeerde expert in ons team hebben!

Kruidenstempel Massage

Een Kruidenstempel Massage is een massage met warme kruidenstempels en olie. De stempels worden met stoom verwarmd en daarna volgens een bepaald patroon op het lichaam geplaatst. Door de warmte trekken de kruiden diep in de huid en geven daar hun helende en kalmerende werking af.

Traditionele Thaise Massage

Deze massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden energiebanen in het lichaam gestimuleerd.

Contact

Markt 25
2631 ED  Nootdorp
Tel. 06 15 90 00 14